Op deze site treft u onze collectie barbecue’s / tuinhaarden en houtovens aan. Wij importeren deze rechtstreeks uit Portugal. De barbecue’s / tuinhaarden / houtovens worden gemaakt met zéér goede materialen, t.w. vuurvaste gebakken stenen en beton versterkt met ijzeren bewapening. Uiteraard zijn ze met de hand gemaakt. Onze barbecue’s / tuinhaarden / houtovens zijn niet alleen hittebestendig, maar ook vorstbestendig, mits op de juiste manier gebruikt.

Prijzen
Prijzen zijn inclusief b.t.w..
Prijzen zijn exclusief bezorging/transport en/of verzend kosten. Plaatsing van de barbecue / tuinhaard / houtoven is op aanvraag mogelijk.

Levertijd
uit voorraad geldt een levertijd van ca. 3 tot 7 werkdagen.
Indien een barbecue / tuinhaard / houtoven besteld moet worden, dan geldt een levertijd van ca. 4 weken

Transport en aflevering
Datum en tijdstip van afleveren altijd in overleg,.
Op de afgesproken dag/tijdstip dient er iemand aanwezig te zijn op het afleveradres om de bestelling in ontvangst te nemen.

Aansprakelijkheid
Hans Termeer bv. is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van de door ons geleverde barbecue / tuinhaard / houtoven en/of bijbehorende accessoires (zie garantie bepaling).
De aansprakelijkheid tijdens het transport door Hans Termeer bv tot het moment van uitladen is wél voor rekening van Hans Termeer bv.

Garantie
Op al onze producten is een fabrieksgarantie van 3 maanden van toepassing, mits op de juiste manier is voldaan aan de gebruiksvoorschriften cq –handleiding (wordt bij aankoop meegeleverd).

Wijzigingen voorbehouden
Wijzigingen van modellen, afmetingen en kleur, zet- en/of drukfouten, technische wijzigingen en prijswijzigingen voorbehouden.