Hans Termeer B.V. is een klein, dynamisch bedrijf in het hart van Nederland, dat zich de afgelopen 20 jaar heeft ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf.

We zijn begonnen met loon- en aannemingswerk en daarnaast zijn we ons ook gaan bezig houden met het aanleggen van tuinen en bestratingen. Grote of kleine tuin, door ons machinepark kunnen wij een totaalpakket leveren vanaf de eerste graafwerkzaamheden tot en met het inplanten en bestraten van een tuin / project. Ondertussen hebben we al een aantal indrukwekkende projecten hiervoor afgerond.

Sinds een aantal jaren zijn we uitgebreid met ‘De Vuurplaats’. We importeren handgemaakte barbecues (tuinhaarden) en houtovens (pizzaovens) uit Portugal die gemaakt zijn van vuurvaste stenen en gewapend beton. Een kwaliteitsproduct dat niet te vergelijken is met de betonnen barbecues die in Nederland te koop zijn en die na een avondje stoken of een paar dagen nachtvorst al kapot scheuren. De barbecues zijn tevens te gebruiken als tuinhaard en in de pizzaovens kunt u ook barbecueën of grillen.

Het bezorgen en plaatsen van deze ovens en barbecues is geen enkel probleem, wij houden dit in eigen hand en hebben al het benodigde materiaal hiervoor in huis.

Kortom, onze barbecues en pizzaovens garanderen u avonden vol warmte en plezier!

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat we doen, en wat we voor u kunnen betekenen.